WordPress-
hjemmesider

Du overvejer måske, om man kan lave sin egen hjemmeside? Der er masser af hjemmesider på nettet, der tilbyder services, som lover, at man kan lave en professionel hjemmeside uden at kunne noget som helst kode. Derfor kan det ikke være ret svært at lave en gratis eller i hvert fald meget billig hjemmeside. Og ja, man kan sagtens lave sin egen hjemmeside. Men det kan ses. Sådan er det bare.

Om du er en håndværker i en enkeltmandsvirksomhed eller du skal stå for indkøb af hjemmeside for et stort konsulentfirma, så kan Rue Grafisk Design hjælpe
Om du er en håndværker i en enkeltmandsvirksomhed eller du skal stå for indkøb af hjemmeside for et stort konsulentfirma, så kan Rue Grafisk Design hjælpe

Hvilken slags hjemmeside har du brug for?

Om du er håndværker i en enkeltmandsvirksomhed, eller du skal stå for indkøb af hjemmeside for et stort konsulentfirma, så kan Rue Grafisk Design hjælpe. Du behøver ikke at vide, hvad CMS betyder, eller hvad SEO er. Vi skal nok guide dig igennem den proces, det er at få en ny hjemmeside. Fra valg af format og styresystem til opsætning af dækkende søgemaskineoptimering

Nedenfor kan du se eksempler på to vidt forskellige typer hjemmeside.

Denne hører til i gruppen billige hjemmesider, hvor alt indhold er på en enkelt side
Denne hører til i gruppen billige hjemmesider, hvor alt indhold er på en enkelt side

One-page hjemmeside

Denne hører til i gruppen ”billige hjemmesider”. Den er det, vi kalder en one-pager, hvor alt indhold er på én enkelt side, og hvor der ingen undersider er. What you see is what you get. Denne løsning er perfekt til små virksomheder, som har brug for en hjemmeside, men som ikke har meget tid til vedligeholdelse. En side som denne vil kunne stå uberørt meget længe uden, at det vil gøre noget. Og skulle kunden have lyst til at rette i teksten, opdatere galleriet eller skifte logo, så har vi lavet en video-guide, som viser, hvordan man selv retter sin hjemmeside til. På den måde kommer der ingen uventede udgifter, efter du har fået din hjemmeside overdraget.

Hvis du er mere tryg ved at lade de professionelle stå for vedligeholdelsen af din hjemmeside, så laver vi selvfølgelig hellere end gerne et tilbud på det også. Men som udgangspunkt afleverer Rue Grafisk Design et færdigt produkt, som du som kunde selv kan vedligeholde.

SE HJEMMESIDEN HERINDHENT TILBUD PÅ EN ONE-PAGER

Ingen side er for stor, så længe budgettet og deadline er sat derefter.
Ingen side er for stor, så længe budgettet og deadline er sat derefter.

Megasite med over 150 sider

I den helt anden grøft har vi sitet Hhinstruments.dk. Her er kunden en ingeniør- og handelsvirksomhed, som udover rådgivning også tilbyder produkter der skal kunne tilgås via hjemmesiden. De har over 100 produkter, så derfor var det vigtig at de var korrekt inddelt i kategorier og under-kategorier og ikke mindst at der er en rigtig god søgefunktion på hjemmesiden, så man let kan finde det man søger.

Det var for HH Instruments vigtigt, at det var nemt for deres potentielle kunder at komme i kontakt. Derfor er der på alle sider mulighed for at tage kontakt via en formular eller telefon.

SE HHINSTRUMENTS.DKELLER TAG KONTAKT

Man kan ikke få en god gratis hjemmeside, men man kan få en rigtig god billig hjemmeside, hvis det er alt man har behov for.
Man kan ikke få en god gratis hjemmeside, men man kan få en rigtig god billig hjemmeside, hvis det er alt man har behov for.

Vildere sider koster mere

Det er klart, at der er stor prisforskel på de to sites, vi har fremvist. Man kan ikke få en god gratis hjemmeside, men man kan få en rigtig god billig hjemmeside, hvis det er alt, man har behov for. Med priser helt ned til 15.000 kr., leverer Rue Grafisk Design enkle og elegante hjemmesider, som dækker de behov en mindre håndværkervirksomhed har for at være synlig på nettet.

Større opgaver, som vores eksempel ovenfor, får man selvfølgelig ikke for 15.000 kr., men til gengæld får man en pakkeløsning, hvor man ikke skal tage sig af ret meget selv. Rue Grafisk Design vil stå for design, opsætning, indhentning af hosting-tilbud og 301 redirects, som gør, at du ikke mister din plads på Google, bare fordi du gerne vil have et nyt flot website. Det er nemlig en fejl, mange begår. Vi laver også personlig undervisning i, hvordan man retter på sit site, efter vi har overdraget. Og skulle der være andet, som skal integreres i jeres site som nyhedsbreve, låst indhold, webshop eller andet, så står vi også for det.

TAG KONTAKT TIL OS OG FÅ ET TILBUD

Hos Rue Grafisk Design betaler du kun for design af hjemmesider, udførelse af hjemmesider og eventuel vedligeholdelse af hjemmesider.
Hos Rue Grafisk Design betaler du kun for design af hjemmesider, udførelse af hjemmesider og eventuel vedligeholdelse af hjemmesider.

Hjemmeside priser

Hos Rue Grafisk Design betaler du kun for design af hjemmesider, udførelse af hjemmesider og eventuel vedligeholdelse af hjemmesider. Der er ingen skjulte lønninger eller bindingsperioder, du skal betale for, når du bestiller en hjemmeside hos os. Vi er en mindre virksomhed, som ikke har sælgere ansat. Der er kun os to brødre, Jonas og Mathias. Derfor er vores priser ofte lavere end virksomheder, som tilbyder lignende produkter.

Da der ikke er to hjemmesider, som er ens, så kan vi ikke lave et standardtilbud på, hvad en hjemmeside koster. Vi synes ikke, at det er fair over for dig som kunde at være tvunget til at købe en pakkeløsning, hvor du måske ikke har brug for alle de ydelser, som er en del af pakken.

Derfor synes vi, at du skal tage kontakt og få et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside. Send os et link til din nuværende side, og vi vil med glæde komme med et tilbud på design og opsætning af et nyt site.

INDHENT ET TILBUD HER

hvis din virksomhed ikke har en responsiv hjemmeside, så straffer Google dig
hvis din virksomhed ikke har en responsiv hjemmeside, så straffer Google dig

Responsive hjemmesider

Det er ikke alle, der ved, hvad det vil sige, at en hjemmeside er responsiv. Det er ærgerligt. For hvis din virksomhed ikke har en responsiv hjemmeside, så straffer Google dig. Det lyder måske som en skræmmekampagne, men sådan er det. På siden her kan du læse, at Google fra april 2015 giver dårligere ranking til websites, som ikke er mobilvenlige. Og det er det responsiv betyder.

Responsiv betyder, at din hjemmeside tilpasser sig den skærm, den skal ses på. Gør din nuværende side ikke det, så skal du hurtigst muligt få lavet en ny side, hvis du altså vil kunne findes på Google.

Vores sites hos Rue Grafisk Design er selvfølgelig mobilvenlige, og har specielt design, som tager fat ved både tablet og mobiltelefonskærme. Det er en detalje, som er vigtig i forhold til søgemaskineoptimering, og selvfølgelig for brugervenligheden.

KONTAKT OG HØR MERE

Det er vigtigt for os at din side ender med at fungere hele vejen rundt, og det sikrer vi os bedst ved at lave siden fra bunden.
Det er vigtigt for os at din side ender med at fungere hele vejen rundt, og det sikrer vi os bedst ved at lave siden fra bunden.

Hjemmesider fra bunden

Det er vigtigt for os at din hjemmeside ender med at fungere hele vejen rundt. Det sikrer vi bedst ved at lave hjemmesiden fra bunden. I modsætning til mange WordPress-hjemmesider, så låser vi os ikke til et tema. I stedet for laver vi vores eget tema, som er skræddersyet til jeres behov.

På den måde får du en side som er unik, og som ikke har noget overflødigt. På den måde kan vi som udviklere stå inde for alle dele af siden.

Vi overtager helst ikke vedligeholdelsen af hjemmesider, som er udviklet af andre. Det er fordi, de ofte er utidssvarende og ikke er arbejde, som vi hos Rue Grafisk Design kan stå inde for. For os er spørgsmålet, hvem laver hjemmesider? Hvem har stået for at få din virksomheds nuværende hjemmeside op at køre, og er den lavet på samme professionelle niveau, som vi bryster os med at kunne tilbyde. Og svaret er meget ofte at en ven, et familiemedlem eller en elev, som skulle bruge hjemmeside i sin portfolio har lavet siden. Sådanne hjemmesider har altid mangler og er meget ofte bygget op i WordPress med et gratis tema.

Hos Rue Grafisk Design er vi vilde med WordPress, men vi er ikke så vilde med gratis løsninger, da det ofte betyder, at løsningen er uholdbar og ikke fremtidssikret.FÅ ET TILBUD PÅ EN HJEMMESIDE

Det praktiske ved at bruge CMS systemer, som WordPress er at det er nemt for vores kunder at overtage
Det praktiske ved at bruge CMS systemer, som WordPress er at det er nemt for vores kunder at overtage

WordPress og CMS

Vi bruger wordpress som de fleste andre udviklere. Det praktiske ved at bruge CMS-systemer som WordPress er, at det er nemt for vores kunder at overtage deres sites, efter vi er færdige med udviklingen. CMS betyder Content Management System, og for dig og os betyder det, at WordPress holder styr på vores hjemmeside. Det vil sige, at når vi er færdige med at kode din hjemmeside, så behøver du ikke vide, hvad koden betyder for at kunne rette i indholdet på din side. Og skulle der være brug for mere kodning, så kan vi tilrette siden for dig uden, at du mister dit indhold

Oven i det er det meget let at integrere ekstra løsninger på dit website. Det kan være webshops, blogs, tilmelding af nyhedsbrev og alt muligt andet. Fællesnævneren er, at det blot er en tilføjelse – også kaldet et plugin – som skal integreres.

HØR OM VORES WORDPRESS-LØSNINGER

Grafisk design og godt håndværk – Rue Grafisk Design

Freelance-brødre, som har slået sig sammen i en effektiv duo.
Diversiteten i det arbejde vi hver især udfører, koblet med vores
brødrebånd, højner effektiviteten til et niveau, som ingen kan slå.