Tryksager

Vores spidskompetence er tryksager. I vores karrierer har
vi lavet alle de forskellige tryksager, man kan komme på.
Alt fra bøger, brochurer, udsalgskataloger og aviser til helt
små opgaver som visitkort, flyers, hæfter og foldere.
Tøv ikke med at tage kontakt hvis du står og mangler en tryksag.

INDHENT TILBUD

Tryksager Rue Grafisk Design
Tryksager Rue Grafisk Design

Vores historie med tryksager

Vi er uddannede ved vidt forskellige typer virksomheder. Hvor Jonas er uddannet ved virksomheden  2K/Denmark, som laver teksttunge projekter som romaner og undervisningsbøger, er Mathias uddannet ved SILVAN, hvor deres tilbudsavis kræver lynhurtigt designerøje og kreative løsninger. I vores professionelle liv som grafikere har vi i den trykte verden produceret utallige brochurer og hæfter til diverse efterskoler og virksomheder, stået for ombrydningen af flere lokalaviser og lavet annoncer for et af de største mediehuse her i Danmark. Kombinationen af den meget tunge og korrekte stil med hurtige og resultatgivende designbeslutninger gør, at vores lille team er rustet til enhver opgave til det trykte medie.

SKAL VI LAVE DIN NÆSTE TRYKSAG?

Aeroguest brochure Rue Grafisk Design
Aeroguest brochure Rue Grafisk Design

Brochure

Selvom det er lidt blæret at fortælle om de bøger og magasiner, vi har lavet i vores tid som grafikere, så er der nok større chance for, at du har brug for en brochure, flyer, hæfte eller visitkort.

Hos Rue Grafisk Design laver vi meget gerne design på brochurer. Måske tænker du, at det lyder vildt med design på en brochure. Man kan vel bare hente en gratis skabelon til Word og lave den selv? Det kan du godt, men de kommer nemt til at se hjemmelavede ud, fordi designet ikke er optimeret til de billeder og den mængde tekst, som du skal have med. Med et design fra Rue Grafisk Design vil brochuren blive bygget op om indholdet – ikke omvendt. Spørgsmålet er nemlig, hvordan laver man en brochure. Svaret er, at man bygger den op om det budskab, man gerne vil ud med samtidig med, at man tager højde for mangler og styrker i det materiale, man har at arbejde med.

SKAL VI DESIGNE JERES NYE BROCHURE?

Godt håndværk koster penge, og hos Rue Grafisk Design laver vi godt grafisk håndværk
Godt håndværk koster penge, og hos Rue Grafisk Design laver vi godt grafisk håndværk

Prisen afhænger af opgaven

Prisen er selvfølgelig altid interessant. Især for mindre virksomheder. Hver brochure er unik og arbejdstiden forskellig. Derfor har vi ikke et fast tilbud. Faste tilbud kan ende med, at det ene eller den anden part ikke føler, at man ikke har fået nok ud af samarbejdet, da design ikke er en samlebandsopgave. Derfor laver vi tilbud til hver opgave med priser ned til 2000kr for en trefløjsbrochure. Hvornår har du brug for en brochure, og hvornår vil det være smartere og måske billigere med en anden løsning? De valg skal vi nok hjælpe dig med at tage.

KONTAKT OG HØR MERE

Hvis der ikke bare skal gøres opmærksom på din virksomhed, men der også skal være plads til at gå lidt mere i dybden
Hvis der ikke bare skal gøres opmærksom på din virksomhed, men der også skal være plads til at gå lidt mere i dybden

Hæfter & foldere

Er der brug for mere end hvad, en brochure tilbyder, så er det en folder eller et hæfte, du har brug for. Hvis der ikke bare skal gøres opmærksom på din virksomhed, men der også skal være plads til at gå lidt mere i dybden med, hvem I er, og hvad I kan tilbyde, så er hæftet bedre end en brochure. Vi arbejder ikke i Word, som du måske er vant til at bruge. Grunden til at man ikke laver grafiske opsætninger i Word på et professionelt niveau er fordi, Word er et tekstbehandlingsprogram. Ikke et ombrydningsprogram. At lave et hæfte eller en folder i Word er ikke optimalt, fordi Word er lavet til at hjælpe dig med din tekst – ikke med dit design. Bestiller du et hæfte hos Rue Grafisk Design, vil det blive designet i InDesign, som er et program udviklet udelukkende til design af tryksager. Det giver os frihed til at designe layout til dit hæfte uden nogle af de restriktioner, som man ofte møder i Word. Designmæssigt vil vi hos Rue Grafisk Design have en fordel i forhold til den person, som beslutter sig for at lave sit grafiske arbejde selv. Vi er uddannede i grafisk design, og derfor har vi modtaget undervisning i, hvordan design udføres korrekt. Hvis du er interesseret i at få lavet et professionelt designet og udarbejdet hæfte, så kontakt os og indhent et tilbud.

INDHENT ET TILBUD

Skal du promovere et event, eller på en eller anden måde gøre opmærksom på et arrangement?
Skal du promovere et event, eller på en eller anden måde gøre opmærksom på et arrangement?

Flyers

 

Skal I holde reception, eller har I brug for noget, der er nemt at dele ud til en konference? Skal du promovere et event eller på en eller anden måde gøre opmærksom på et arrangement? Så er flyers en rigtig god og billig måde af formidle dit budskab på. Hvad er en flyer? En flyer er et løsblad, i A6 størrelse, gerne med tryk på begge sider. Man kan sagtens lave sin egen flyer, hvis man har et grafisk øje. Der er er dog nogle ting at tage stilling til. Fx hvor skal den trykkes? Hvis I selv vælger at printe den, kan man så have farve til kant? Hvilket papir skal den trykkes på, og skal det være på begge sider? Søger du et professionelt resultat, hvor der bliver indhentet tilbud på trykning og udviklet design efter dine ønsker, så laver vi hellere end gerne din nye flyer. 

BESTIL EN FLYER

Der er så mange fantasifulde måder at lave et visitkort på, som vi hos Rue Grafisk Design gerne vil lave for jer.
Der er så mange fantasifulde måder at lave et visitkort på, som vi hos Rue Grafisk Design gerne vil lave for jer.

Visitkort

Nu kommer vi til noget som alle vil have, og næsten ingen vil betale for. Ser man på, hvad folk søger på i forhold til visitkort, så er det søgninger som: Gratis visitkort, billige visitkort og gratis visitkort print selv. Og det skærer selvfølgelig i designerhjertet, når folk går så lidt op i noget, som de tydeligvis selv mener, er en vigtig del af deres virksomhedsidentitet. Hvis vi skal være helt ærlige, så kan vi ikke kæmpe med på prisen. Hvis du vil have et billigt visitkort, så er der masser sider på nettet, som tilbyder det. Men hvad nu hvis du vil have noget, der er lidt ud over det sædvanlige? Skal et visitkort altid være på hvidt glat papir? Der er så mange fantasifulde måder at lave et visitkort på, som vi hos Rue Grafisk Design gerne vil lave for jer. Det kunne være et sort visitkort med sølvfolio-tekst. Eller du kunne få et felt som reagerer på varme og først viser en skjult tekst, når den bliver varmet op med en finger. Der er så mange muligheder, som man aldrig opdager, hvis man vælger den hurtige og billige løsning. Lad Rue Grafisk Design gøre dit visitkort uforglemmeligt og sexet i stedet for sort tekst og logo på hvid papir. Glem alt om hvordan man laver visitkort i Word og printer dem selv. Lad fantasien få frit løb med glimmer, guld og sjov.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Om du har brug for et magasin, et produktkatalog eller en flot årsopgørelse, så kan vi levere – Rue Grafisk Design
Om du har brug for et magasin, et produktkatalog eller en flot årsopgørelse, så kan vi levere – Rue Grafisk Design

Magasiner

Om du har brug for et magasin, et produktkatalog eller en professionelt udseende årsrapport, så kan vi levere. Med større tekstmængder og forskellige artikler handler det om at arbejde organiseret og korrekt med de dokumenter, som udgør denne slags tryksager. Vores erfaring inden for håndtering af store tekstmængder i form af magasiner, bøger og kataloger gør os særdeles kompetente indenfor netop denne genre. Med automatisering og generelle søgninger, som sørger for at alt er ens hele vejen igennem, sikrer vi en hurtigere korrekturgang og færre fejl, end der normalt vil være i arbejde med magasiner. Vi har tidligere arbejdet på Magasinet Ræson, som er et teksttungt magasin på omkring 60 sider per udgivelse. Opgaver som denne har rustet os til at løse lignende opgaver. Står din forening og mangler et magasin eller kunne din større virksomhed bruge en endnu mere professionel årsrapport, så tag gerne kontakt.

INDHENT TILBUD PÅ MAGASIN HER

Vi har ombrudt over 100 bøger, på mere end 10 forskellige sprog.
Vi har ombrudt over 100 bøger, på mere end 10 forskellige sprog.

Bøger

Selvom vi er klar over, at der ikke er mange kunder, som har bøger der skal udgives, så skal det stadigvæk nævnes, at vi i vores karriere har ombrudt over 100 bøger på mere end 10 forskellige sprog. Måske tænker du: ”Hvordan kan man lave bøger på sprog, man hverken kan læse eller skrive selv?” Det er simpelthen fordi, at det gode og korrekte arbejde ikke er interesseret i sprog. En god ombrydning handler om, hvad man ser – ikke hvad man læser. Hvis tekstblokken på en side er rolig, og hvis der hverken er franske eller almindelige horeunger, så bliver en bog også lettere at læse. Ved at arbejde korrekt er det også relativt hurtigt at lave en bog. Inklusive design tager en standardroman på 400 sider ikke mere end en arbejdsdag at ombryde. Herudover kommer selvfølgelig omslaget, som er dér, hvor der skal lægges ekstra kræfter i designet. Inde i en god bog skal læseren ikke møde noget nyt eller uventet. Det skal være genkendeligt og let at overskue for øjet, ellers er en ombrydningen til besvær. Ombrydningen er til for at hjælpe læseren igennem den labyrint af forskellige kombinationer af vores 29 bogstaver, som udgør en bog. Man kunne selvfølgelig bare hælde en hel bog ind i et dokument uden at tænke videre over, hvordan teksten falder på siderne, hvilket mange også gør, men resultatet vil ikke være ret godt i forhold til læsevenligheden.

SKAL VI OMBRYDE DIN BOG?

Grafisk design og godt håndværk – Rue Grafisk Design

Freelance-brødre, som har slået sig sammen i en effektiv duo.
Diversiteten i det arbejde vi hver især udfører, koblet med vores
brødrebånd, højner effektiviteten til et niveau, som ingen kan slå.