Normalt vil vi gerne lade vores arbejde tale for sig selv. 
Skulle du alligevel være interesseret i at vide lidt om
hvem vi er, så kan du lære os bedre at kende her.

Om Mathias, Jonas og Camilla

Er det vigtigt for dig at kende dem du arbejder, så aftal et møde med Rue Grafisk Design

Rue Grafisk Design

To brødre og en knivskarp elev, som fjoller, når der er tid til det og arbejder hele natten, når deadline skal nås. Med flere års erfaring fra bureau og som selvstændige hver især valgte vi i 2017 at starte Rue Grafisk Design ApS sammen. Som grafiske blæksprutter løser vi alle opgaver fra magasiner til WordPress hjemmesider; fra logoer til reklamefilm. Hvis du har brug for et grafisk bureau, som kan tage sig af det hele, så er du kommet til rette sted.

KONTAKT OS

Kodning, InDesign-underviser, Motion Graphic – Jonas kan det meste
Kodning, InDesign-underviser, Motion Graphic – Jonas kan det meste

Jonas Rue

Grafisk Designer og  ejer af Rue Grafisk Design.

Den korrekthed og orden, jeg anvender i mit arbejde, stammer fra en baggrund i den komplekse verden af typesetting. Ombrydning og meget store projekter kræver præcision ud over det sædvanlige. Med prisvindende bibler og undervisningsbøger på repertoiret, vil jeg vove den påstand, at der ikke er mange, som kan slå mine tekniske evner. Herudover leverer jeg også Motion Graphics og WordPress-hjemmesider.

FORBIND PÅ LINKEDINKONTAKT JONAS

Mathias-Rue-Profil-375
Mathias-Rue-Profil-980

Mathias Rue

Grafisk Designer og ejer af Rue Grafisk Design.

Med baggrund i både In-House bureau, webbureau og reklamebureau har jeg en bred forståelse for de forskellige mediers muligheder og begrænsninger. Derfor kan jeg give solid rådgivning, når marketingsbudgettet skal fordeles. Jeg elsker at være med til at lave store kampagner og events eller lave webdesign til hjemmesider.

FORBIND PÅ LINKEDINKONTAKT MATHIAS

camilla_sep_2018
camilla_sep_large_2018

Camilla Serup

Grafisk Designer.

Jeg har erfaring med post-produktion af video og elsker Motion Graphics. Udover at lave videoarbejde, så fungerer jeg som grafisk blæksprutte, og har kompetencer inden for både de trykte og digitale medier. Jeg sætter en ære i at finde netop den grafiske løsning, som opfylder jeres ønsker og behov. Jeg kan godt lide store grafiske armbevægelser, men går også op i detaljen.

KONTAKT CAMILLA

Grafisk design og godt håndværk – Rue Grafisk Design

Grafiske blæksprutter som har slået sig sammen i en effektiv trio. Diversiteten i det arbejde vi hver især udfører, koblet med intern sparring, højner effektiviteten til et niveau, som ingen kan slå. Rue Grafisk Design leverer til tiden – og gerne lidt før.