Normalt vil vi gerne lade vores arbejde tale for sig selv
Skulle du alligevel være interesseret i at vide lidt om
hvem vi er, så kan du lære os bedre at kende her.

Om
Mathias og Jonas

Rue Grafisk Design

To brødre, som fjoller, når der er tid til det og arbejder hele natten, når deadline skal nås. Med flere års erfaring fra bureau og som selvstændige hver især valgte vi i 2017 at starte Rue Grafisk Design ApS sammen. Som grafiske blæksprutter løser vi alle opgaver fra magasiner til WordPress hjemmesider; fra logoer til reklamefilm. Hvis du har brug for et grafisk bureau, som kan tage sig af det hele, så er du kommet til rette sted.

KONTAKT OS

Jonas Rue

Grafisk Designer og  ejer af Rue Grafisk Design ApS.

Den korrekthed og orden, jeg anvender i mit arbejde, stammer fra en baggrund i den komplekse verden af typesetting. Ombrydning og meget store projekter kræver præcision ud over det sædvanlige. Med prisvindende bibler og undervisningsbøger på repertoiret, vil jeg vove den påstand, at der ikke er mange, som kan slå mine tekniske evner. Herudover leverer jeg også Motion Graphics og WordPress-hjemmesider.

FORBIND PÅ LINKED INKONTAKT JONAS

Mathias Rue

Grafisk Designer og ejer af Rue Grafisk Design ApS.

Med baggrund i både In-House bureau, webbureau og reklamebureau har jeg en bred forståelse for de forskellige mediers muligheder og begrænsninger. Derfor kan jeg give solid rådgivning, når marketingsbudgettet skal fordeles. Jeg elsker at være med til at lave store kampagner og events eller lave webdesign til hjemmesider.

FORBIND PÅ LINKED INKONTAKT MATHIAS

Freelance-brødre, som har slået sig sammen i en effektiv duo.
Diversiteten i det arbejde vi hver især udfører, koblet med vores
brødrebånd, højner effektiviteten til et niveau, som ingen kan slå.